headersept5

Waar kan je ons zien en horen

De koorleden van Les Amis de P zijn helemaal in hun element als ze het geleerde repertoire kunnen delen met een publiek. We brengen in onze repetitieruimte regelmatig een klein ‘huiskamerconcert’ voor vrienden en familie, een welwillend maar kritisch publiek.

Op die manier werken we gaandeweg aan een zeer divers repertoire dat we op Mechelse evenementen kunnen brengen.

Les Amis de P is een vaste waarde op 'Piknik Botaniek', brengt hier en daar wel eens een korter of langer programma op buurtfeestjes, luisterde de opening van de Wereldwinkel op, doet mee aan Lunalia, trad op bij het wereldrecord 'Samen frietjes bakken', ...

Om de paar jaar wagen we ons aan een eigen groot optreden in een Mechelse zaal. Zo stonden we al in tArsenaal en in de Moonbeat met ons eigen afwisselend repertoire van liedjes gebracht met het hele koor of in kleine groepjes. We organiseerden al eens 'Wandeling met noten' door de straten en langs het water in Mechelen. Les Amis de P nam eerder ook al een cd op.

Verhalen en beelden over een aantal hoogtepunten in het bestaan van Les Amis de P + onze liedjes kan je terugvinden onder 'Meer dan 10 Jaar Les Amis de P'.

Waar kan je Les Amis dit najaar nog aan het werk zien :

Zaterdag 23 september 2023 om 14u : Les Amis zijn te bewonderen en je kan ze horen op de open deur van De Keeting (Kroonstraat in Mechelen).

Les Amis bij Prinses Harte

Login voor Les Amis